gastronomi-bolumunden-bir-basari-daha

Her yıl Antalya’da düzenlenen Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda üniversitemiz Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri bronz madalya aldı.Antalya’da bu yıl 28. si düzenlenen Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na üniversitemiz Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi Bölümü de katıldı. 18-21 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Üniversitemizi Gastronomi öğrencileri Kenan Ulaş Çelik ile Demir Selvi temsil etti. Yarışmaya Rainbow Fish (ızgara ananas yatağında nar köpüklü somon, yanında tabule salatası) ve Antep fıstıklı höşmerim tatlısı ile katılan Çelik ve Demir “Altın Şefler Kategorisinde”  üçüncülüğü hak kazanarak bronz madalya aldı. 

23/07/43 |  Şırnak Üniversitesi