gastronomi-ve-mutfak-sanatlari-bolumu-ogrencileri-yoresel-yemekler-tadim-etkinligi-duzenledi

Üniversitemizin Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün Yöresel Mutfak dersi kapsamında hazırlanan yemekler için tadım etkinliği düzenlendi. Yöresel yemeklerin hazırlandığı etkinliğe ilgi yoğundu.

Etkinliğe katılanlar arsında Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Sedat Çelik, yüksekokul öğretim elemanları, birçok öğrenci ve yerel basın vardı. Rektörümüz yemeklerin hazırlanış aşamalarını yerinde izleyerek öğrencilerle sohbet etti.

Yöresel yemekleri ön plana çıkaracak şekilde hazırlanan menüde ana yemek olarak Çökertme kebabı, çorba olarak Maşik çorbası, tatlı olarak ise Bırınçzer tatlısı servis edildi. Misafirler tarafından tam not olan yemekler çok beğenildi. Yemek sonrası Prof. Dr. Abdurrahim Alkış yemeklerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

01/06/45 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü