Üniversitemizin Turizm ve Otel İşletmeciliği
Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün Yöresel Mutfak dersi
kapsamında hazırlanan yemekler için tadım etkinliği düzenlendi. Yöresel
yemeklerin hazırlandığı etkinliğe ilgi yoğundu.
Etkinliğe katılanlar arsında Rektörümüz Prof. Dr.
Abdurrahim Alkış, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr.
Sedat Çelik, yüksekokul öğretim elemanları, birçok öğrenci ve yerel basın
vardı. Rektörümüz yemeklerin hazırlanış aşamalarını yerinde izleyerek
öğrencilerle sohbet etti.
Yöresel yemekleri ön plana çıkaracak şekilde
hazırlanan menüde ana yemek olarak Çökertme kebabı, çorba olarak Maşik çorbası,
tatlı olarak ise Bırınçzer tatlısı servis edildi. Misafirler tarafından tam not
olan yemekler çok beğenildi. Yemek sonrası Prof. Dr. Abdurrahim Alkış
yemeklerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Etkinlik hatıra
fotoğrafı çekimi ile son buldu.
Galeri
01/06/45 | Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü