besyo-tarafindan-gerceklestirilen-ozel-yetenek-sinavi-yapildi

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından gerçekleştirilen “Özel Yetenek Sınavı” kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.  Sınavı Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ta yerinde izledi.

Üniversitemize bağlı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından açılan “Özel Yetenek Sınavı” yapıldı. Kapalı spor tesislerinde gerçekleştirilen yetenek sınavını Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ta takip etti. Burada sınava katılan öğrencilere hitap eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkış; “Üniversitemiz, Türkiye’nin en güzel kampüsü olarak defalarca tescillenen bir üniversitedir. Gerek kampüs olarak gerek akademik kadromuz ve gerekse de eğitim kalitesi açısından seçkin bir üniversitemiz var. Sizleri üniversitemizde görmekten mutluluk duyacağız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

14.09.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü