cumhuriyetin-100-yil-etkinlikleri-kapsaminda-voleybol-turnuvasi-yapildi

Üniversitemizde Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın final maçı ise üniversitemizin sosyal tesislerindeki kapalı spor salonunda gerçekleşti. Yoğun ilgi gören final maçını Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış tribünden izledi. Takımlara başarılar dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkış “İyi olan kazansın “ dedi.

Maçı izleyeneler arasında Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’ın yanı sıra Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, birçok akademisyen ve öğrenci de vardı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Meliha Uzun koordinatörlüğünde gerçekleştirilen turnuvanın final maçı büyük bir coşku ve heyecan ile başladı. Finale kalmayı başaran BESYO voleybol takımı ve Ultracudi voleybol takımları birincilik kupasını kazanmak için kıyasıya rekabet etti.

Maç sonunda kupayı kaldıran takım BESYO olurken sırasıyla onları Ultracudi ve Bilgisayar Mühendisliği takımları takip etti. Turnuvanın birincisi olan BESYO voleybol takımı kupasını ve madalyalarını Rektörümüz Prof. Dr. Alkış’ın elinden alırken diğer takımlarda madalyalarını Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar’ın elinden aldı.

Etkinlik ödül töreni sonrası hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

12.12.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü