dogru-bilgileri-kaynagindan-ogrenmek-icin-universitemizde-kurum-amirlerini-sizlerle-bulusturuyoruz

Sosyoloji Kulübü koordinatörlüğünde doğru bilgilerin bizzat kaynağından öğrenilmesi için gerçekleştirilen “Kurum Amirlerini Sizlerle Buluşturuyoruz” adlı panel üniversitemizde gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen panel yoğun ilgi görürken merak edilen sorularda cevap buldu. Panele katılanlar arasında Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, birçok akademisyen ve öğrenci vardı.

Açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Alkış “Öncelikle Sosyoloji Kulübü’ne böyle bir etkinlikte bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ederim. Bu gibi paneller kişilerin arada herhangi aracı olmaksızın kurum amirlerine direkt ulaşarak istek ve önerilerini dile getirmesi açısından oldukça önemli bir etkinliktir” dedi.

Panelin bu haftaki konukları Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar ve Şırnak TPAO İl Müdürü Mehmet Oğuz Şahin oldu. Doç. Dr. İrfan Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde seyirciler konuşmacılara birçok soru yöneltti.

TPAO İl Müdürü Mehmet Oğuz Şahin’e yöneltilen sorular daha çok Gabar Dağı’ndaki petrol çalışmalarına dair merak edilenler olurken İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Ayar’a ise öğrenciler istek ve önerilerini dile getirdiler. Çözüm odaklı cevapların arandığı ve birçok sorunun cevap bulduğu panel oldukça verimli geçti.

14.12.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü