memur-sen-den-rektorumuz-prof-dr-alkis-a-destek-ziyareti

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen)’e bağlı Şırnak sendika temsilcileri Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ı ziyaret ederek destek mesajı verdiler.

Son dönemde yoğunlaşan bazı gazete ve internet mecralarında asparagas ve manipülatif haberlere ilişkin ve Ziraat Fakültesi’nin merkezi kampüsümüze taşınmasına ilişkin gelişen yanlış algıdan dolayı Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen)’e bağlı sendikalar Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ı ziyaret ederek destek mesajı verdiler. Şırnak Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen)’e bağlı; Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Büro Memur-Sen, Bem-Bir-Sen, Toç Bir-Sen, Bayındır Memur-Sen, Enerji Bir-Sen, Birlik Haber-Sen, Ulaştırma Haber-Sen, Kültür Memur-Sen il temsilcileri Şırnak Üniversitesi rektörlüğüne gelerek Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a destek ziyaretinde bulundu. Senato odasında gerçekleşen görüşmede, sendika temsilcileri, kamuoyunda yaratılmak istenen yanlış algının ve asparagas haberlerin farkında olduklarının altını çizerek, Memur-Sen Konfederasyonu olarak Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a güvendiklerini ve kendilerini destek amacıyla ziyarette bulunduklarını belirttiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ise ziyaret için kendilerini ziyaret eden ve desteklerinden dolayı Memur-Sen Şırnak sendika temsilcilerine teşekkür etti. 

25.09.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü