ogrencimizin-buyuk-basarisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin genç sanatçılara yönelik olarak düzenlediği resim yarışmasında, Türkiye'nin dört bir yanından katılım sağlayan 1000 eser arasında, halk oylaması soncunda Güzel Sanatlar Fakültemizin Resim Bölümü yüksek lisans öğrencisi Sefer Tan, ''Üç gülen çocuk” eseri ile birincilik ödülüne layık görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Gençlere Alan Açık Resim Yarışması"nda Türkiye'nin dört bir yanından gelen 1000 eser, jüri değerlendirmesinin ardından halk oylamasına sunuldu. Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen oylama sonucunda Sefer Tan’ın eseri birincilik kazandı. Halk oylamasının birincilik ödülüne layık görülen bu eser, genç sanatçının yaratıcılığını ve yeteneğini yansıtması açısından büyük bir önem taşıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarışma sonucunu değerlendirirken "Genç sanatçılarımızın ortaya koyduğu bu muhteşem eserleri görmek bizi son derece gururlandırdı. Sanatın gücüyle, gençlerimizin vizyonunu ve duygularını toplumla paylaşmalarını teşvik etmeye devam edeceğiz" dedi.

Ödül töreni, büyük bir katılımın ve heyecanın yaşandığı bir etkinlikle gerçekleşti. Birinci seçilen genç sanatçı Sefer Tan, ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun elinden aldı. Öğrencimizi tebrik eden İmamoğlu,  “genç sanatçımızı çok daha iyi yerlerde göreceğime inancım tamdır” dedi. 

22.08.2023 |  Güzel Sanatlar Fakültesi