rektorumuz-yemekte-ogrencilerle-bir-araya-geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Üniversitemiz Mehmet Emin Acar Kampüsünde bulunan öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle birlikte yemek yedi. Öğrenci odaklı çalışmalara önem veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, tabldotla öğle yemeğini öğrencilerle birlikte yedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, öğrencilerle birlikte oturduğu yemek masasında öğrencilerle sohbet etti; kampüste neler görmek istediklerini, ders işleyişi, yemekhane ve yurtlardan beklentilerini sordu. Öğrencileriyle birlikte yemek yiyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, öğrencilerin talep ve istekleri için her zaman kapısının açık olduğunu, yaşayabilecekleri her türlü sorunda yanlarında olduğunu vurguladı.  

Yemek sırasında öğrencilerin sorun ve isteklerini de dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, öğrencilere sürekli yanlarında olduğunu ve her türlü sıkıntılarında Rektörlüğün kapısını çalabileceklerini hatırlattı.

Rektörümüz Alkış’ın kendileriyle yemek yemesi ve ilgilenmesinden mutluluk duyan öğrenciler ise, Rektörümüze memnuniyetlerini dile getirdi.

17.10.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü