sirnak-meslek-yuksekokulu-ogrencilerinden-anlamli-etkinlik

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Şırnak Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişim Bölümü Öğrencileri, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla tiyatro oyunu sergiledi. Mühendislik Fakültesi’nde sergilenen oyunu,  Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas, Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nurullah Aktaş, Meslek Yüksekokulu Müdürü Erhan Polat ile öğretim görevlileri ve öğrenciler izledi. Oyunu izleyen ve öğrencilerin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı mutlu olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas, “Arkadaşlar rol icabı oynadı. Fakat bizim her gün çarşıda, caddede, sokakta karşılaştığımız olaylar. Bunlar her gün karşımıza çıkar. Aslında gündelik yaşantımızın bir parçası. Arkadaşlar farkındalık oluşturmak adına güzel bir oyun hazırlamışlar. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

6.12.2016 |  Şırnak Üniversitesi