turkiye-kizilay-sirnak-subesinden-rektorumuze-ziyaret

Türkiye Kızılay Şırnak Şubesi Başkanı Muhittin Benek, beraberindeki şube yönetimi ve sivil toplum kuruluşları gönüllüleri ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ı makamında ziyaret etti.

Kızılay Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette iki kurum arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi konusu ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Kızılay Şırnak Şube Başkanı Benek, ilgilerinden ötürü Rektörümüze teşekkür ederek, Kızılay Haftası çerçevesinde 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliklere Rektörümüzü davet etti. Kızılay Şube Başkanı Benek, Üniversitemiz ile Kızılay arasında sağlanan protokol çerçevesinde Şırnak merkez ve ilçelerinde okuyan toplam 320 öğrenciye 1 seferliğe mahsus burs verileceğini de sözlerine ekledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkış da, nazik ziyaretleri ve davetlerinden ötürü Şube Başkanı Benek ile beraberindeki şube yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Öğrencilerimize sağlanan burs imkanı konusunda da Türkiye Kızılay nezdinde Şube Başkanı Benek’e teşekkür eden Rektörümüz Alkış, “Öğrenci odaklı bir üniversite” olarak öğrencilerimize her konuda destek olmaya çalıştıklarını söyledi

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

2.11.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü