turkiye-tenis-federasyonu-baskani-durmus-rektorumuz-prof-dr-alkis-i-makaminda-ziyaret-etti

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ı makamında ziyaret ederek, kendisine tenis raketi armağan etti.

Tenis alt yapısı çalışmalarını yerinde incelemek için Şırnak’a gelen Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, üniversitemize gelerek Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Durmuş’a Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar ve bir heyet eşlik etti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette, kampüs alanında bulunan ve uluslararası müsabakaların da gerçekleştirildiği tenis kortlarını da incelediğini belirten Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Durmuş; “böylesi uluslararası standartlara sahip tenis kortlarının inşa edilmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadım. Emeği geçen ve ev sahipliği yapan tüm kurum ve bireylere teşekkür ederim” dedi.

Rekötrümüz Prof. Dr. ABdurrahim Alkış da Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Şırnak Üniversitesi’nde birçok spor dalında olduğu gibi tenis alanında da profesyonelleşmeye gitmek istediklerinin altını çizdi.

Ziyaret, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a tenis raketi armağan ederek son buldu.

22.11.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü