turkonfed-yonetim-kurulu-baskani-suleyman-sonmez-rektorumuz-prof-dr-abdurrahim-alkis-i-ziyaret-ett

Türkiye’nin en büyük iş dünyası teşkilatlarından birisi olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez beraberindeki heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz Senato Salonunda gerçekleşen ziyarette Üniversite ve İş Dünyası ortaklığı ile hazırlanacak projelerin ilimiz ve bölgemizde desteklenmesi başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Alkış, Şırnak Üniversitesinin iş dünyası ile olan bağlarının her zaman güçlü kalması gerektiğini vurguladı. Şırnak ilindeki gelişmeye açık olan iş alanları hakkında bilgi veren Rektör Alkış, iş dünyasının dünya ölçeğindeki etkinliğinden bahsetti.

Şırnak Üniversitesinin, Şırnak’a ve bölgeye önemli hizmetler sunduğuna dikkat çeken Başkan Sönmez ise Üniversitelerin şehirlerin gelişmesinde lokomotif görevi üstlendiğini ifade ederek, bu çalışmalar doğrultusunda Şırnak Üniversitesine destek vereceklerini belirtti.

Ziyaret, yapılan görüşmenin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

13.06.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü