universitemiz-heyeti-petrol-sahalarini-yerinde-inceledi

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. E. Mustafa Eyyuboğlu başkanlığındaki üniversitemiz heyeti Gabar Dağı’nda çıkarılan petrol kuyularını yerinde inceledi.

Gabar Dağı’nda bulunan Akçay ve Kızılsu köyleri mevkiinde bulunan petrol üretim kuyularında, yapılan petrol sondajlarını, petrol stoklama ve dolum tesislerini yerinde görüp incelemek amacıyla Rektör Yardımcımız Prof. Dr. E. Mustafa Eyyuboğlu, Genel Sekreter Vekilimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş ve Maden Mühendisi Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İlhan Ehsani bölgeye gezi düzenledi.

TPAO Şırnak Bölge Müdürü Oğuz Şahin tarafından gezdirilen Üniversitemiz yetkilileri adına konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. E. Mustafa Eyyuboğlu; “Ülkemiz için son derece önemli olan bu petrol rezervinin bulunmasında ve ülke ekonomimize kazandırılmasında yürütülen başarılı çalışmalar için başta TPAO Şırnak Bölge Müdürü Oğuz Şahin’e ve onun şahsında TPAO Genel Müdürlüğüne ve tüm TPAO çalışanlarına teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz” şeklinde konuştu.

2.10.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü