universitemiz-ilahiyatlar-arasi-kur-an-i-kerim-i-guzel-okuma-yarismasina-hazirlaniyor

Üniversitemizin İlahiyat Fakültesi öğrencileri “İlahiyatlar Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasına” katılmaya hazırlanıyor. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde yarışmada finalist olarak yarışacak öğrencileri belirlemek için bir ön eleme yarışması yapıldı. Yoğun ilgi gören yarışma etkinliğine birçok kişi katıldı.

Etkinliğe katılanlar arasında Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş, Şırnak İl Müftüsü Ahmet Dilek birçok akademisyen ve öğrenci vardı.

Dördü İlahiyat Fakültesi akademisyenlerinden biri ise Şırnak İl Müftüsü Ahmet Dilek olan beş kişilik jüri heyeti yarışmaya katılan on dört öğrenciyi dinleyip değerlendirdi. Yarışma sonunda ilk üçe giren öğrenciler sırasıyla Halil İbrahim Yakut, Muhammed Kızılkaya, Yunus Tatar oldu. Para ödülünün olduğu yarışmada birinci olan yarışmacı üç bin TL, ikinci olan iki bin TL, üçüncü olan yarışmacı ise bin TL para ödülü kazandı.  Böylece İlahiyatlar Arası Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışmasında yarışacak olan üç finalist belirlenmiş oldu. Etkinlik ödül töreninden sonra hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

19.12.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü