universitemizde-erasmus-bilgilendirme-toplantisi-yapildi

Şırnak Üniversitesi olarak Erasmus protokolü çerçevesinde gerek öğrenci gerek idari personel ve gerekse de akademik personelin yurt dışı hareketliliğini daha aktif hale getirmek amacıyla Erasmus Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya üniversitemizin tüm birimlerindeki Erasmus birim temsilcileri katıldı. Toplantıda Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Baz, üniversite olarak yurt dışı eğitim, staj hareketliliği ve özellikle de yabancı öğrenci barındırma konularında diğer üniversitelerin gerisinde olduklarını, bundan böyle daha sistemli ve verimli çalışılması gerektiğini dile getirdi.

Erasmus İİBF Temsilcisi Doç. Dr. Süreyya Ece de Ulusal Ajans, AB projeleri gibi projelere başvuru süreçlerini ve başvururken dikkat edilmesi gereken ayrıntılara dikkat çekti.

“Yurt dışı eğitim almak ya da eğitim vermek için giden personellerin kendi deneyimlerini geldikten sonra üniversitemizle paylaşılması” gerektiğine vurgu yapılan toplantıda Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Baz’ın Nijer deneyimlerini anlatmasıyla son buldu.

9.06.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü