universitemizin-2023-yili-stratejik-plan-izleme-ve-degerlendirme-raporu-basin-mensuplariyla-paylasil

Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı esnasında basın mensuplarıyla üniversitemizin gündemine dair konular hakkında sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkış,  kahvaltı sonrası üniversitenin 2023 yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporunun verilerine dair bilgileri basın mensuplarıyla paylaştı.

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının yayınladığı 2023 yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporuna göre; 2023 yılı için belirlenen 40 hedefin 25’ine %100 ulaşıldı. Böylece üniversitemiz beş yıllık strateji planının ilk yılını başarı ile tamamlamış oldu.

Üniversitemizin Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış: “Dün olduğu gibi bu gün de yarın da durmadan, yorulmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası standartlarda rekabet edebilmesi, büyümesi, gelişmesi ve her alanda öğrencilerine ve bölgeye değer katması için ekonomik, sosyal, kültürel ve akademik alanlarda birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu gün de görüyoruz ki çalışmalarımız meyvesini veriyor. 2023 yılı için belirlediğimiz hedeflerimize %62 oranında ulaştık” dedi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rektör Prof. Dr. Alkış toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

2023 yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ayrıntıları için aşağıdaki dosyaya tıklayınız. 

23.02.2024 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü