yks-toplantisi-rektorumuzun-baskanliginda-gerceklesti

Cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı 2023 (YKS) 1. oturum TYT ve 2. oturum AYT için Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış başkanlığında toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, gençlerin gelecekleriyle ilgili en önemli sınavın hiçbir eksiklik ve sıkıntının yaşanmaması için bütün hazırlıkların yapıldığının altını çizdi.

15 Temmuz Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı 2023 (YKS) toplantısına Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın yanı sıra TYT ve AYT sınavlarında görevli bina sınav sorumluları ve bina sınav sorumlu yardımcıları katıldı. Toplantıda konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sınavarı son yıllarda hem uygulama ve hem de soru kalitesi açısından dünya standartlarının üstünde gerçekleştirildiğini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, gençlerin gelecekleriyle ilgili en önemli sınavın hiçbir eksiklik ve sıkıntının yaşanmaması için bütün hazırlıkların yapıldığının altını çizdi.

Toplantı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında görevli Bilgisayar Mühendisi Serkan Işıkgör’ün verdiği teknik bilgiler ve soru-cevaplarla son buldu. 

16.06.2023 |  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü